Montaigne, a "Merlí"

Dilluns, a partir de les 22.40, arriba el sisè capítol de la segona temporada de "Merlí", la sèrie revelació de TV3, produïda per Veranda TV, amb idea i guió d'Héctor Lozano i direcció d'Eduard Cortés. Protagonitzada per Francesc Orella, gira al voltant d'un professor de filosofia i la relació amb els seus alumnes de Batxillerat. Aquesta setmana, els peripatètics aprendran alguna de cosa del pensador i polític francès del Renaixement, Michel de Montaigne.

El segon de Batxillerat està en marxa a l'Institut Àngel Guimerà. Els peripatètics han madurat una mica en general, però, en el fons, són els mateixos adolescents divertits i despistats disposats que el seu professor preferit, el Merlí Bergeron, els faci pensar i qüestionar-s'ho tot.

La Coralina, la nova cap d'estudis, continua fent amics tant entre els professors com entre els alumnes. Aquesta catedràtica de 60 anys, esquerpa i autoritària, vol imposar el seu criteri i està removent tot l'institut. Encara més, ha aconseguit que l'Eugeni i el Merlí hagin de compartir despatx i es vagin caient, fins i tot, una mica bé.

Montaigne 

El Pau Vilaseca (León Martínez) ha agredit una professora, però el noi l'acusa d'haver-lo insultat. El Marc (Adrián Grösser) ja està desesperat, i la seva mare no l'ajuda. El Merlí (Francesc Orella) hi haurà d'intervenir. La Gina (Marta Marco) confessa al Merlí la seva relació amb el Toni (Pau Durà).

tv3.cat/merli

facebook.com/MerliTV3

twitter.com/MerliTV3

#MerliTV3

Anar al contingut