Martínez Sistach fa una crida als partits perquè intentin resoldre "un problema d'estat" com l'atur

L'arquebisbe de Barcelona assegura que la crisi de vocacions queda compensada per l'increment d'ordenacions de sacerdots procedents d'Àsia i Àfrica.

El cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, ha apel·lat a les forces polítiques i als agents socials perquè deixin de banda els partidismes i intentin resoldre el problema de l'atur. En temps de campanya electoral, l'arquebisbe ha fet aquesta crida en una entrevista al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes: "Penso que arribar a cinc milions d'aturats és una qüestió de país, és una qüestió d'Estat. Això demana que tots els partits polítics, tots els sindicats, totes les patronals, tots els grups religiosos, culturals i socials s'uneixin per solucionar, si és possible, aquest problema".

Després de commemorar aquest diumenge el primer aniversari de la dedicació de la Sagrada Família, Martínez Sistach ha explicat que troba coherent que l'Ajuntament de Barcelona retiri els autocars de l'entorn del temple perquè diu que cal protegir-lo al màxim possible.

L'arquebisbe, que aquest diumenge també va celebrar el 50è aniversari de la seva ordenació sacerdotal, ha comentat durant l'entrevista a El matí de Catalunya Ràdio que la crisi de vocacions a Catalunya i a tot l'estat espanyol queda compensada per l'augment d'ordenacions de capellans procedents d'Àsia i Àfrica.

catradio.cat/mati
Anar al contingut