L'exposició "+Humans, el futur de la nostra espècie" i la plataforma Netflix, a "Generació digital"

Demà, a les 22.40, el 33 ofereix una nova edició del programa "Generació digital", presentat per Lluís Marquina.

L'exposició "+Humans, el futur de la nostra espècie" del CCCB de Barcelona és la protagonista del programa d'aquesta setmana. Visitaran la mostra per conèixer les propostes més sorprenents en possibles millores de l'espècie, robòtica i, fins i tot, dispositius que canvien la percepció humana.

També aprofundiran en una de les notícies més destacades del panorama audiovisual a internet, l'arribada de la plataforma Netflix. Entrevistaran algunes de les principals estrelles de les sèries que s'hi emeten i aniran a veure els responsables de les catalanes Filmin i Wuaki per saber si els pot afectar el desembarcament del gegant nord-americà.

El showman Carlos Latre, un dels imitadors més coneguts i estimats del nostre país, se sotmet al 'test digital' i confessa que és un autèntic amant de les noves tecnologies i que recentment s'ha convertit en empresari del sector tecnològic.

El programa es farà ressò d'un dispositiu portàtil, anomenat Tzoa, que permet analitzar alguns factors ambientals de l'entorn. Mesura la qualitat de l'aire, la humitat i la temperatura, la pressió atmosfèrica i l'exposició als raigs ultraviolats.

I, entre altres reportatges, vídeos virals i notícies d'actualitat, també visitaran Specialisterne, una consultoria informàtica que dóna formació i feina a persones que tenen un trastorn de l'espectre autista.

tv3.cat/generaciodigital

facebook.com/generaciodigital

twitter.com/gendigital

Anar al contingut