La renda bàsica, l'augment dels salaris i la reactivació del mercat intern, a "Valor afegit"

Dimecres, a les 23.55, a TV3, "Valor afegit" es pregunta quin paper podria tenir una renda bàsica universal en els sous i en la reactivació del mercat intern. Un mercat en què la gastronomia ha donat un fort impuls a les indústries d'alta tecnologia, al servei de la creativitat culinària. "Valor afegit" en parla i mostra alguns exemples sorprenents

És hora d'apujar els salaris?

Les negociacions salarials apunten que es mantindrà la moderació com a garantia de la millora de la competitivitat. Però, com es pot recuperar el mercat intern, el principal per a una gran part de les empreses espanyoles, si no s'apugen els salaris? Quin paper podria tenir una renda bàsica universal en els sous i en les situacions de pobresa?

Grans cuines, grans innovacions

Els grans cuiners del país han donat fama a Catalunya com un lloc on es menja bé. Tot plegat ha donat un nou impuls a les indústries punteres d'alta tecnologia que desenvolupen productes que donen servei a l'enorme creativitat culinària. Molècules amb sabors de tot tipus, menjar que s'imprimeix o, fins i tot, aconseguir el que fins ara era impossible: congelar la fruita.

tv3.cat/valorafegit

facebook.com/valorafegitTV3

@valorafegitTV3

Anar al contingut