La CUP denuncia que Junts pel Sí està posant línies vermelles a les negociacions per desencallar la investidura del president

Ho ha dit la diputada de la formació Anna Gabriel a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas

En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, la diputada de la CUP Anna Gabriel ha dit que el seu grup vol  revertir privatitzacions, conèixer més a fons els pressupostos, però que Junts pel Sí no els donen facilitats.

Gabriel ha destacat: "Veiem que, a l'altra banda, se'ns diu que hi ha línies vermelles que són insalvables. De totes maneres, nosaltres ahir acordàvem continuar treballant. Aquí ningú no s'aixeca de cap taula. La gent ahir no ens demanava que pleguéssim amb les converses i que tanquéssim carpetes. Al contrari".

A l'assemblea que es va fer ahir a Manresa, la CUP es va refermar en el rebuig a la investidura d'Artur Mas. Anna Gabriel ha assegurat que està convençuda que la formació anticapitalista acceptaria qualsevol candidat alternatiu.

La diputada ha dit: "Si, a més, hi la voluntat de trobar un candidat a la presidència que sigui de consens, la CUP demà mateix votaria amb els seus 10 diputats el president de la Generalitat."

La CUP ha proposat que Artur Mas lideri un comissionat internacional, però insisteixen a negar-se que encapçali el nou govern.

Si voleu sentir l'entrevista amb Anna Gabriel, la trobareu aquí.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut