La Copa Intercontinental d'hoquei patins, a Esport3

Avui i demà el canal Esport3 emetrà en directe les semifinals i la final de la Copa Intercontinental d'hoquei patins, des de Reus.

Reus acull la Copa Intercontinental d'hoquei patins en un format de final a 4. La competició reuneix els dos últims campions d'Europa, el Reus i el Benfica, i els dos últims de Sud-amèrica, el Concepción i l'Andes Talleres.

Aquesta tarda es disputen les semifinals. A les 19.30, el Benfica s'enfrontarà a l'Andes Talleres de Mendoza, un duel que es podrà seguir pel web esport3.cat. El Reus i el Concepción de San Juan disputaran la segona semifinal a partir de les 21.15 i, en aquest cas, l'enfrontament s'emetrà en directe pel canal Esport3. Els reusencs, vigents campions d'Europa, busquen el seu segon títol intercontinental després d'haver-lo guanyat el 2010. De l'equip argentí, cal destacar-hi la presència del veterà David Páez, de 42 anys, i que va vestir la samarreta del Barça durant 14 temporades.

La gran final es jugarà demà, dissabte, a partir de les 17.00, i es podrà seguir per Esport3. La retransmissió dels partits serà de Joan Ferran, els comentaris, del seleccionador català Jordi Camps, i Joan Ramon Vallvé serà a peu de pista.

esport3.cat

Anar al contingut