Joel Joan en una imatge d'"El nom".
Joel Joan en una imatge d'"El nom".
Diumenge, 22 d'abril, a les 19.45.

Joel Joan i Marc Martínez, a "Enganxats"

Diumenge, 22 d'abril, a les 19.45, TV3 emetrà l'última edició d'"Enganxats", coincidint amb el final de "Benvinguts a la família". El programa sobre les sèries de TV3 que dirigeix i presenta Espartac Peran tindrà com a convidats el director i actor Joel Joan i l'actor Marc Martínez, a banda dels col·laboradors habituals.

Aquest diumenge, en la primera part d'"Enganxats" es repassaran els millors moments de "Benvinguts a la família", ara que s'ha acabat la sèrie. També s'analitzarà el final obert, que apunta la possibilitat d'una segona temporada, tal com Pau Freixas va deixar entreveure al programa la setmana passada. Aprofitant que Joel Joan serà a la taula amb els col·laboradors, es presentarà "El nom", una adaptació televisiva de l'obra de teatre d'èxit francesa "Le prenom", de Matthieu Delaporte i Alexandre de la Patellière, que Joel Joan dirigeix i interpreta. El programa avançarà un parell d'escenes d'aquesta pel·lícula per a televisió que TV3 emetrà dilluns, dia de Sant Jordi. "El nom" és una comèdia de situació en què es porten al límit les relacions entre diversos amics a partir d'un punt de partida: el nom que li volen posar al fill d'una parella del grup.

La segona part del programa es dedicarà a la sèrie que lidera l'audiència de la sobretaula, "Com si fos ahir". El convidat Marc Martínez (el Cesc a la sèrie) ha agafat protagonisme aquesta setmana, perquè li ha dit a la Gemma que l'estima, però també ha enganyat en Miquel sobre els seus sentiments per no perdre la feina. També abordarà la incomoditat que sent la Marta quan va a l'hospital per una infecció de transmissió sexual i es troba que l'atén l'Andreu. Haver d'explicar les intimitats a un conegut, per molt metge o infermer que sigui, no és mai agradable. Com es pot afrontar una situació com aquesta en la vi da real? El programa ho debatrà amb els convidats i col·laboradors.

Estel Batet, com de costum, explicarà en clau de rodatge els entrellats d'alguna escena de la sèrie, i Mireia Mallol destacarà els moments més curiosos de les xarxes socials dels convidats.

tv3.cat/enganxats
twitter.com/enganxatstv3

Anar al contingut