Fira de Barcelona destaca que la ciutat s'ha d'implicar en el congrés de telefonia mòbil

En una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', Antoni Cordón ha recordat que el congrés té un impacte de 300 milions d'euros i que porta a la ciutat 70.000 professionals del sector

El director general de Fira de Barcelona, Antoni Cordón, ha demanat a la ciutat que s'impliqui al màxim amb el congrés mundial de mòbils que s'inaugura avui al recinte firal de Gran Via. En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, Cordón ha recordat l'impacte econòmic d'aquesta cita i ha dit que si es vol que continuï a Barcelona més enllà del 2018, que és quan s'esgota el contracte firmat amb els organitzadors, cal la complicitat de les administracions però també de la societat: "Nosaltres pensem que això no pot marxar mai. Evidentment estem preparats per qualsevol cosa, però jo diria que l'entorn és complicat però també hi ha molta complicitat per part de tots els agents. Penso que és molt important destacar-ho perquè es guanya, doncs, des del taxista que tracti bé el nostre convidat, que ho fa meravellosament, els restaurants que tractin bé la gent que està venint de tot el món en aquest Airbus tan gran que vindrà diverses vegades aquesta setmana... És a dir, en tots els sentits."

Més de 90.000 metres quadrats acolliran durant quatre dies 1.500 expositors i 70.000 congressistes, professionals del sector, de 200 països. Es calcula que l'impacte econòmic per Barcelona i l'àrea metropolitana superarà els 300 milions d'euros.

catradio.cat/mati
facebook.com/elmatidecatalunyaradio
twitter.com/maticatradio

Anar al contingut