DIMECRES, A LES 21.55

Els millors moments del Campionat d'Europa de xous i precisió de patinatge sobre rodes, a Esport3

El canal Esport3 recupera, des de demà, a les 21.55, i fins diumenge 12 d'agost, el Campionat d'Europa de xous i precisió de patinatge sobre rodes, disputat a l'abril al pavelló Nou Barris de Lleida. El patinatge català, gran dominador del panorama europeu i mundial, hi té un paper fonamental en totes les categories.

Al Campionat d'Europa de xous i precisió de patinatge sobre rodes s'hi descobreixen les noves coreografies de l'any. El CPA Olot, guanyador d'onze mundials i dotze europeus, torna a ser el xou gran a superar per tota la resta. "Soc innocent" i anteriorment "Treu-me d'aquí" les van portar al cim. Ara s'hi volen mantenir amb la nova composició d'Ester Fàbrega i Ricard Planiol, "Sense opcions". El CEPA Girona i el CP El Masnou també hi mostren els seus nous treballs, més ambiciosos que mai.

A més dels xous grans, els més coneguts per la seva gran trajectòria internacional, l'Esport3 també ofereix xous petits i xous juvenils –tots dos amb una exitosa presència catalana–, i també quartets. Tampoc hi faltarà el patinatge de precisió, que no es practica a casa nostra però del qual Itàlia és la gran dominadora en l'àmbit europeu.

Amb els comentaris d'Imma Pedemonte i l'anàlisi tècnica del campió d'Europa Pere Marsinyach i de Míriam Clua, segona entrenadora del CP Girona i expatinadora internacional.

esport3.cat

Anar al contingut