Els millors moments de la jornada de futbol de Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol"

Dissabte i diumenge, a les 22.30, a Esport3, s'emetrà una altra edició de "Gol a gol". El programa, presentat per Xavi Valls, oferirà el resum dels millors moments de la jornada de la Primera i Segona Divisió. A més, dissabte, a la 01.05, per TV3, es podrà veure una versió reduïda del programa amb els millors moments de l'Athletic de Bilbao-Barça.

Aquest cap de setmana, Xavi Valls repassarà les millors jugades del partit entre l'Athletic de Bilbao i el FC Barcelona. Els de Valverde volen seguir sumant victòries i mantenir el lideratge de la Lliga, ja que el segon classificat, el València, és només a 4 punts. D'altra banda, es farà un ampli resum del partit que jugaran el Girona i el Reial Madrid diumenge a les 16.15 a Montilivi. És la primera visita dels de Zidane al camp del Girona. Després de la victòria a Riazor, els de Machín sortiran a guanyar. L'Espanyol juga dilluns contra el Betis a casa.

Pel que fa a la jornada de la Segona Divisió, "Gol a gol" prestarà una atenció especial als partits entre el Lugo i el Nàstic, el Barça B-Sevilla Atlètic i el Reus-Valladolid.

tv3.cat
esport3.cat

#GolaGolTV3

Anar al contingut