Els millors moments de la jornada de futbol de Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol"

Diumenge a les 23.25, just després d'"Emergències", s'emetrà una nova edició de "Gol a gol", presentat per Xavier Valls, amb el resum dels millors moments de la jornada de la Primera i la Segona Divisió.

Aquest diumenge, Xavier Valls repassarà les millors jugades del Barça-Granada i del Betis-Espanyol, que es jugaran dissabte i diumenge respectivament. També pararà atenció al que hagi passat entre l'Atlètic de Madrid i el Màlaga, i entre l'Alabès i el Reial Madrid, que es jugaran dissabte.

Pel que fa a la dotzena jornada de la Segona Divisió, "Gol a gol" farà una atenció especial al partit entre l'Osca i el Reus, que es manté segon, i també farà un repàs del Girona-Numància i el Nàstic-Mallorca.

El "Gol a gol" és un dels programes històrics de TV3. Va començar l'emissió el 22 de gener del 1984 i el primer presentador va ser Eduard Berraondo. Va néixer com un espai per poder veure cada setmana el resum i els gols dels partits de futbol de la Lliga. Al llarg dels anys va anar canviant el format i les últimes temporades es va convertir en un espai poliesportiu.

Ara recupera la seva essència i torna a ser una finestra per poder veure les millors jugades de cada jornada de Primera i Segona Divisió. En les tres dècades de programa l'han presentat Eduard Boet, Arcadi Alibés, Pere Escobar, Jordi Basté, Josep Maria Farràs, Enric López Vilalta, Pilar Calvo, Àlex Castells, Imma Pedemonte, Xavier Torres, Francesc Sòria i Marc Negre.

tv3.cat

#GolaGolTV3