El Super3 recull demà el Premi d'Honor del Festival Zoom d'Igualada

El Premi d'Honor del Festival Zoom d'Igualada es lliurarà demà al vespre, en el decurs de la gala de cloenda del Festival, que tindrà lloc al Teatre Municipal L'Ateneu d'Igualada. El premi el recolliran Dani López, director del canal Super3; Ramon Peris, que va donar vida al personatge del Petri, i Joan Valentí, l'actor igualadí que interpreta el Pau de la família del Super3. Precisament, el Pau participarà l'endemà en un dels actes del Festival Zoom, amb l'espectacle "El poble que estalviava aigua".

El Super3 recollirà demà el Premi d'Honor Zoom 2016 a la Trajectòria. D'aquesta manera, el Festival Zoom d'Igualada "ha volgut reconèixer el que el Super3 ha representat, per a moltes generacions de catalans, en l'educació els valors des de l'entreteniment televisiu, en aquests 25 anys d'existència". L'acte de lliurament dels premis se celebrarà demà, dissabte, al vespre, al Teatre Municipal L'Ateneu d'Igualada. Aquest guardó el recolliran Dani López, director del canal Super3; Ramon Peris, que va donar vida a l'entranyable Petri de la primera etapa del Super3, i Joan Valentí, l'actor igualadí que interpreta el personatge Pau de la família del Super3.

Històries de "La família del Super3" i actuació del Pau

L'endemà, diumenge, el Pau de la família del Super3 participarà en els actes del Festival  Zoom amb una actuació en què explicarà el conte "El poble que estalviava aigua". En Pau actuarà, a partir de les 11.00, als cinemes Mont-Àgora de Santa Maria de Montbui.

En la seva actuació, en Pau explicarà el conte "El poble que estalviava aigua", una història de les Jungles Misterioses, on hi havia dos pobles molt petits anomenats Minersota de Baix i Massaeixuts de Dalt. Aquests poblets van tenir una forta sequera que els va empènyer a buscar ajuda al Druida Xofxof, i així és com comença el conte "El poble que estalviava aigua". A més d'explicar aquesta història, en Pau farà que tots els assistents participin en el conte i ballin la dansa de la pluja.

A més, els assistents podran gaudir d'una projecció especial de les històries de "La família del Super3".

super3.cat

Anar al contingut