"El muntatge" de Xavier Sardà i Juan Carlos Ortega, a "Divendres"

Demà, a partir de les 16.40, a "Divendres", el magazín de TV3 presentat per Xavi Coral i Espartac Peran, conversaran amb Xavier Sardà i Juan Carlos Ortega del seu nou espectacle humorístic, "El muntatge"

Aquest dimecres el programa "Divendres" comptarà amb la visita dels autors d'"El muntatge", el periodista, Xavier Sardà, i l'humorista, Carlos Ortega, que parlaran de la seva nova obra. Conversaran amb Xavi Coral sobre aquest projecte en comú i del que volen transmetre.

Des de Castellfollit de la Roca, Espartac Peran explicarà quina és la verdura típica d'aquesta època de l'any i com s'ha de cuidar l'hort. A més, Pep Nogué, proposarà plats per cuinar aquesta verdura típica de l'hivern.

Al plató Jordi Pallarès mostrarà, un dimecres més, el pla d'entrenament per arribar en forma al Nadal, i també comentaran l'actualitat a la tertúlia moderada per Xavi Coral, amb la participació dels tertulians Manuel Cuyàs, Marina Llansana, Manel Manchón , Odei Etxearte, Pere Mas i Tian Riba.

"Divendres" continuarà amb el concurs que dóna la possibilitat de guanyar un milió d'euros amb "La grossa de Cap d'Any".

 

www.tv3.cat/divendres

http://blogs.tv3.cat/divendres

www.facebook.com/divendres

www.twitter.com/divendrestv3

Anar al contingut