El monestir de Santa Maria de Vallbona és el monument favorit dels catalans

El programa "Estat de Gràcia", amb Roger de Gràcia, ha donat a conèixer el monument guanyador entre els dos finalistes, els monestirs de Santa Maria de Vallbona i el de Sant Pere de Rodes.

L'"Estat de Gràcia", amb Roger de Gràcia, ha celebrat avui en directe la gran final de la tercera edició del concurs "El monument favorit dels catalans", que ha guanyat el monestir de Santa Maria de Vallbona. El programa ha comptat amb la presència a l'estudi de Joan Morales, director de la revista "Descobrir"; Josep M. Cervera, alcalde del Port de la Selva; Ramon Bergadà, alcalde de Vallbona de les Monges, i Jusèp Boya, director de l'Agència Catalana de Patrimoni Cultural.

Amb 40.298 vots, el monestir de Santa Maria de Vallbona (Vallbona de les Monges) s'ha imposat al monestir de Sant Pere de Rodes (El Port de la Selva), que ha aconseguit 31.054 vots. La primera edició del concurs, la va guanyar la Seu Vella de Lleida i, en la segona, el guanyador va ser el castell de Cardona, que es va imposar al monestir de Ripoll.

"Estat de Gràcia", que dirigeix i presenta Roger de Gràcia, s'emet de dilluns a divendres, de 16.00 a 19.00, a Catalunya Ràdio.
 

catradio.cat/estatdegracia

facebook.com/estatdegracia

twitter.com/estatdegracia

Anar al contingut