"Out of Plastic. Sense plàstic"
"Out of Plastic. Sense plàstic"
DIMARTS, A LES 21.55

El documental "Out of Plastic. Sense plàstic" s'estrena a "Sense ficció"

Demà, dimarts, a les 21.55, TV3 emetrà a l'espai "Sense ficció" el documental de la directora danesa Line Hadsbjerg "Out of Plastic. Sense plàstic", que explora les fosques profunditats dels plàstics a la Mediterrània.

Ambientat a les illes Balears, ofereix un espai per a la reflexió sobre l'impacte del plàstic en les nostres vides i el nostre entorn natural. A través de paisatges i vistes de les profunditats oceàniques, el documental pretén demostrar que el nostre consum excessiu de plàstic d'un sol ús ha inclinat la balança en detriment de la natura i, en última instància, de nosaltres mateixos.

S'entrevista un gran nombre de persones a les Illes, incloent científics, activistes, polítics empresaris i conservacionistes per tal d'entendre l'impacte global de l'ús de plàstic en el Mediterrani.

El documental també deixa la naturalesa parlar per si mateixa, a través d'imatges i escenaris marins que trobem a les aigües mediterrànies.

Seguint amb el compromís de TV3 amb la informació i difusió de la crisi climàtica durant tota la temporada i més enllà de la setmana lligada al Covering Climate Now TV3 emetrà el documental "Out of Plastic. Sense plàstic". La iniciativa és promoguda per diversos mitjans de comunicació de tot el món que es comprometen a prendre consciència i donar la rellevància que correspon a una qüestió actual tan greu com la crisi climàtica.

Aquesta informació forma part de Covering Climate Now, una iniciativa en què més de 250 mitjans de comunicació d'arreu del món col·laborem per impulsar la presa de consciència sobre la crisi climàtica mundial.

#CoveringClimateNow

 

tv3.cat/senseficcio

facebook.com/senseficcio

twitter.com/senseficcio

Anar al contingut