Menut, a l'estudi d'iCat (Foto: Carles Rodríguez).
Menut, a l'estudi d'iCat (Foto: Carles Rodríguez).
DISSABTE, A LES 22.15

El cantautor Menut, a "Sona9"

Dissabte, 17 de novembre, a les 22.15, "Sona9" dedica el cinquè capítol del programa "Sona9" al cantautor de Móra la Nova Menut, guanyador del Premi Joventut al segon classificat en la final la 18a edició del concurs Sona9 2018.

El cantautor de Móra la Nova Menut (cançó-folk) va rebre dimecres passat, 14 de novembre, el Premi Joventut al segon classificat del concurs Sona9 2018, que consisteix en l'enregistrament i edició digital d'un EP amb 4 cançons a l'estudi de gravació Bucbonera Studios i una minigira de tres concerts en festivals de Catalunya. 

Menut, "alter ego" de Carles Blanch, és un cantautor revolucionari de les Terres de l'Ebre i un explorador de noves formes d'entendre i interpretar la música d'arrel. Originari de Móra la Nova, Menut va estudiar guitarra a l'ESMUC i ha format part de grups ebrencs com Echoes, Cut Your Hair o Txaç. La seva música està fortament influenciada per artistes com Pep Gimeno "Botifarra", Paco Ibáñez, Maria Arnal i Marcel Bagés o Sufjan Stevens.

El programa musical "Sona9" mostra com reivindica Menut la música d'arrel, alhora que versiona sense complexos La Polla Records, en companyia d'Albert García (guitarra). Tot, sota l'atenta mirada de Marc Bala, que el visitarà al seu poble, l'acompanyarà als estudis d'iCat per enregistrar cançons en format acústic i li presentarà Tomàs Robisco i Jordi Bastida, per gravar una cançó en un estudi professional.

El concurs Sona9 està organitzat per TV3, Catalunya Ràdio, iCat i la revista "Enderrock", a més de la Generalitat de Catalunya, i té el patrocini d'Estrella Damm. El certamen té el suport de la Fundació SGAE, les Cases de la Música, el Govern de les Illes Balears i la Generalitat Valenciana.

 

sona9.cat

tv3.cat

catradio.cat

 

Anar al contingut