Revolucio 4.0_#SomDones
DIUMENGE, A LES 23.00

Dones emprenedores a l'especial del "Revolució 4.0" des del Barcelona Tech City

Diumenge, a les 23.00, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, el programa "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina, oferirà una edició especial #SomDones des de l'espai Estrella Damm, al Barcelona Tech City. En una realitat empresarial on de cada 100 directors generals només 8 són dones, el programa vol donar visibilitat a l'empoderament femení cap a la superació real de la desigualtat.

En el Dia Internacional de les Dones, "Revolució 4.0" oferirà un programa especial en què Xantal Llavina conversarà amb dones emprenedores sobre el talent femení i sobre la visió que tenen dels problemes de desigualtat de gènere en el món de l'empresa, la innovació i el sector digital. El programa, que comptarà amb públic en directe, es farà des de l'espai Estrella Damm, al Barcelona Tech City.

Xantal Llavina entrevistarà Isona Passola, directora de cinema i de l'Acadèmia del Cinema Català, i Monika Blasco, presidenta de l'Associació de Dones Directives del Vallès, amb qui parlarà de la visibilització de les dones a les xarxes. Més tard, Laura Gil, directora de Transformació Digital d'Estrella Damm, i Helena Torras, emprenedora i inversora i Managing Partner a Paocapital, parlaran de la dificultat que tenen les dones per accedir al món tecnològic.

A més a més, Joana Barbany, directora de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, avançarà moltes novetats del Pla Dona TIC 2025. Un pla que, amb una inversió de mig milió d'euros per impulsar projectes fundats i liderats per dones, vol fer atractiva la dona TIC a les noves generacions. I per acabar, Llavina conversarà també amb Ricard Castellet, CCO del Barcelona Tech City, que posarà en valor el Tech Spirit Barcelona.

Entre el públic hi haurà representants de moltes associacions de dones com Women Evolution, WIRES, Associació 50a50, Agima people, Projecte copersona, Fidem, Women in Mobile, TEDxBarcelonaWomen o Plusvàlua dones. El programa comptarà també amb la col·laboració especial de Juanjo Fernández i les seves il·lustracions.

"Revolució 4.0" s'emet cada diumenge, de 23.05 a 00.00.

catradio.cat/revolucio4

facebook/revolucio4

twitter/revolucio4

#SomDones

Anar al contingut