Dissabte, tota l'actualitat cinematogràfica, a "Cinema 3"

Dissabte, 14 de novembre, a partir de les 13.10, s'emet un nou capítol de "Cinema 3", el programa de referència dels cinèfils i el més veterà de TV3.

Aquest dissabte Jaume Figueras entrevistarà Nora Navas, amb motiu de l'estrena de la pel·lícula "L'adopció", de Daniela Fejerman.

També s'estrena "Sicario", un dels plats forts de la temporada de premis. Al festival de Sant Sebastià, el programa ja va poder parlar amb el director, Denis Villeneuve, i amb els dos protagonistes, Emily Blunt i Benicio del Toro.

"El clan", el gran fenomen del cinema argentí, arriba a les sales de cinema. Jaume Figueras va conversar amb el director del film, Pablo Trapero, al festival de Sant Sebastià.

L'estrena d'"Un otoño sin Berlín" porta la conversa amb la directora, Lara Izagirre, i amb els protagonistes, Irene Escolar i Tamar Novas, a Barcelona.

"Cinema 3" acosta el perfil del cineasta italià Gianni Amelio, que visita la Filmoteca de Catalunya amb motiu de la retrospectiva que se li dedica.

I en el tram final del programa, la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debaten sobre les pel·lícules de Cesc Gay.

Fotografia adjunta: Jaume Figueras i Nora Navas, durant la gravació de "Cinema 3".

tv3.cat/cinema3
facebook.com/cinema3
twitter
.com/cinema3

Anar al contingut