Jordi Costa i Sonia Gelmà
Jordi Costa i Sonia Gelmà

Demà "Tot costa" entrevistarà el pilot Gerard Farrés, que aquest any ha fet podi al Dakar

El programa de Jordi Costa i Sònia Gelmà arribarà demà a les 100 edicions

Demà, divendres 20 de gener, "Tot costa", amb Jordi Costa i Sonia Gelmà, rebrà el pilot de motos manresà que aquest any ha fet podi al Dakar, Gerard Farrés.  Des de la categoria de pilot juvenil, Farrés ha guanyat diverses competicions, entre les quals la Baja Aragón o el Campionat del Món d'Enduro. Aquest any ha quedat tercer a la classificació general de motos del Dakar.

A més, el programa farà tertúlia esportiva amb Gemma Herrero, periodista, i Gerard Autet, exfutbolista i analista tècnic d'aquest esport.

I tindrà la secció "La Masia no es toca", amb l'Oriol Domènech, expert en futbol base i futbol formatiu, periodista esportiu amb una trajectòria important.

Recordem que el programa és l'aposta esportiva per als vespres de Catalunya Ràdio. Cada dia, durant dues hores, Jordi Costa i Sònia Gelmà parlen d'esports d'una manera rigorosa i alhora desenfadada, en un programa eminentment futboler. Parlen del Barça, de l'Espanyol, del Madrid, dels catalans de Segona i de la Premier amb els millors comentaristes: Ricard Torquemada, Pepe Sámano, Pere Escobar, Marcos López, David Espinar, Marc Muniesa, Marc Crosas, Borda & Campos, Jordi Grau, Santi Giménez i David Sànchez, a més dels que participen aquest divendres en el programa.

"Tot costa" s'emet cada dia, de dilluns a divendres, de set a nou del vespre.

 

catradio.cat/totcosta

facebook.com/totcosta

twitter.com/totcosta

 

Anar al contingut