Xavier Solà
Xavier Solà

Demà, "La nit dels ignorants 2.0", de Xavier Solà, celebra l'emissió número 1.000 amb una sortida a Montserrat

Aquesta sortida es farà en col·laboració amb la campanya "Donem la llauna a la fam", del Banc dels Aliments.

Aquest dijous, 21 de maig, "La nit dels ignorants 2.0" celebrarà el número 1.000 amb una excursió al monestir de Montserrat, en companyia de 150 oients del programa.

En concret, l'equip del programa, encapçalat per Xavier Solà, sortirà al migdia, des de  Barcelona, amb dos autocars plens d'oients per anar al monestir de Montserrat. Cent persones en dos autocars i cinquanta més que hi aniran pel seu compte i que es trobaran allà per viure una tarda i un vespre ple d'activitats.

Allà els rebrà un monjo de la comunitat benedictina i faran una visita al Museu de Montserrat, on podran veure el fons i les exposicions temporals. També hi haurà un recorregut per l'Espai Audiovisual, que acabarà amb un berenar típic i l'assistència opcional a l'ofici de vespres de la comunitat a la basílica de Santa Maria, amb el cant de la Salve Montserratina i del Motet polifònic, a càrrec de l'Escolania. I hi haurà també  temps per fer visites a la Moreneta, a la Santa Cova.

S'aprofitaran els viatges i els temps morts per fer un collage amb fotografies dels oients per crear el logotip del programa. S'ha previst també fer una acció de responsabilitat social corporativa amb els oients que hi vulguin participar, en col·laboració amb la campanya "Donem la llauna a la fam", del Banc dels Aliments.

Entre les sorpreses que tindran els oients del programa que aniran a Montserrat hi haurà la presentació del perfum de "La nit dels ignorants 2.0" en versió masculina i femenina. Un bon record de la tercera sortida que el programa organitza per als seus seguidors.  

En acabar, cap al vespre, l'equip de programa i els acompanyants, tornaran a Barcelona per fer l'emissió habitual des dels estudis centrals de Catalunya Ràdio.

 

Catradio.cat/LaNitDelsIgnorants

Facebook.com/LaNitDelsIgnorants

Twitter.com/LaNitDelsIgnorants

 

 

Anar al contingut