Daniel Martin Moore
Daniel Martin Moore

Daniel Martin Moore i Lulamae Blue, al Concert Delicatessen de març

Serà aquest dimecres a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm a partir de les vuit del vespre

El cantant nord-americà Daniel Martin Moore i la catalana Lulamae Blue formen el cartell del Concert Delicatessen, d'iCat.cat, que es farà aquest dimecres, 11 de març, a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. Una nova Experiència iCat gratuïta i exclusiva per als oients d'iCat.cat. Els que hi vulguin assistir han d'omplir el formulari que trobaran al web del canal de música i creativitat de Catalunya Ràdio.

 

La nit Delicatessen arrencarà a les 20.00 h amb l'actuació de Lulamae Blue, el projecte en solitari de la cantant i guitarrista catalana Letícia Martín. El concert servirà de presentació del seu primer treball, un EP intimista titulat "Tast". A les 21.00 h, pujarà a l'escenari el cantautor folk nord-americà Daniel Martin Moore. El de Kentucky és un dels músics més sòlids del nou folk nord-americà.

 

Un suculent doble concert que es farà aquest dimecres, 11 de març, a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. El programa "Delicatessen" és un dels més veterans d'iCat.cat. Cada vespre, a les 8, de dilluns a divendres, l'Albert Puig continua obrint la capsa de la seva particular selecció musical per descobrir a l'oient cançons imprescindibles. "Delicatessen" té una versió a Catalunya Ràdio els dissabtes d'1 a 2 de la matinada.

 

Per aconseguir invitacions, cal anar aquí.

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Facebook.com/Delicatessen

Twitter.com/Delicatessen

 

DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut