Catalunya Ràdio, a la Final Four de l'Eurolliga de bàsquet

Divendres, a partir de dos quarts de sis, transmissió del primer partit de semifinal entre el Barça i el CSKA de Moscou.

Catalunya Ràdio farà una àmplia cobertura de la Final Four de París. Els butlletins horaris, Els esports de l'informatiu del migdia, amb Robert Prat, el Catalunya vespre esports, amb Òscar Fernández, i també els programes com el Tot Gira, amb Marc Negre, o El club de la mitjanit, amb Pere Escobar, seguiran de prop tota l'actualitat relacionada amb les dues semifinals i la final del bàsquet europeu. També els blocs informatius de Catalunya Informació en faran un seguiment especial, amb nombroses connexions amb la capital francesa.

Divendres, Catalunya Ràdio transmetrà el primer partit de semifinal entre el FC Barcelona i el CSKA de Moscou, dos equips que ja es van creuar l'any passat en la Final Four de Berlín. La transmissió començarà a dos quarts de sis de la tarda des del Palais Omnisports de Paris-Bercy. Ernest Macià farà la narració del partit, i Xevi Soler, les entrevistes i els comentaris a peu de pista. L'exjugador de la Penya, del Barça i del Club Bàsquet Girona Rafael Jofresa en farà els comentaris tècnics.

Si el Barça es classifica per a la final, Catalunya Ràdio la transmetrà diumenge a partir de les nou del vespre.

www.catradio.cat


Anar al contingut