Catalunya Música transmet el concert del flautista Karl-Heinz Schütz i l'OBC des de L'Auditori

El concert s'oferirà el diumenge al matí des d'aquest escenari de la capital catalana.

Aquest diumenge, 17 d'octubre, cinc minuts abans de les onze del matí, Catalunya Música connectarà amb L'Auditori de BCN per oferir la transmissió del concert del flautista Karl-Heinz Schütz i l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, dirigida per Christoph König, que interpretaran Una nit a la muntanya pelada, de Modest Mussorgski, el Concert per a flauta i orquestra n. 2, de Wolfgang Amadeus Mozart, i la Setena simfonia, d'Antonin Dvorák. Els comentaris de la transmissió els farà Joan Vives.

La fantasia desbordant de Mussorgski s'expressa a través d'obres tan espectaculars, coloristes, màgiques i amb tan poder d'evocació com la que obrirà aquest concert, que seguirà amb una mostra encisadora del Mozart més amable i exquisit, amb una composició genuïnament clàssica, clarament influïda per l'estil galant francès. Clourà el concert la més romàntica de les nou simfonies de Dvorák, escrita sota la influència de la pèrdua d'un ésser estimat i de l'audició de la Simfonia núm. 3 de Brahms.

Dimarts que ve, a partir de les nou del vespre, el canal CatClàssica, (www.catclassica.cat) emetrà en diferit aquest concert.

catmusica.cat
catradio.cat

Anar al contingut