Catalunya Informació emetrà diumenge un programa especial sobre les eleccions al parlament andalús

Durant tot el dia, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació faran un seguiment puntual dels comicis autonòmics tant a Andalusia com a Astúries.

Aquest diumenge, 25 de març, Catalunya Informació oferirà, entre les deu del vespre i les onze de la nit, el programa especial Andalusia 2012, amb Martí Farrero i Francesc Soler, que informarà dels resultats de les eleccions al Parlament andalús i recollirà les reaccions dels dirigents dels diferents partits polítics. El programa farà connexions en directe amb els enviats especials de l'emissora a Sevilla, Albert Calatrava i Anna Maria Ricart.

Durant tot el dia, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació faran un ampli seguiment de les eleccions andaluses, com també dels comicis autonòmics a Astúries, a través de l'enviat especial al Principat, Dani Gómez. Els butlletins horaris i els informatius de Catalunya Ràdio, així com tots els blocs de notícies de Catalunya Informació, inclouran l'última hora de l'actualitat d'aquesta jornada electoral, amb connexions des de Sevilla i Oviedo.

catradio.cat/catinfo
Anar al contingut