El Roger de Gràcia amb la Dolors passejant per la platja
El Roger de Gràcia amb la Dolors passejant per la platja

Afrontar la mort, al segon capítol de "No serà fàcil"

Aquest dimecres, 21 de gener, a les 22.30, TV3 emetrà el segon programa d'aquesta sèrie de dotze episodis, en què el presentador, Roger de Gràcia, acompanyarà la Dolors en els seus últims dies de vida. "No serà fàcil", dirigit per Pol Izquierdo, és un mosaic de reptes, fragilitats i incerteses que planteja la vida, al voltant de temes com enamorar-se, marxar, examinar-se, equivocar-se i morir.

La Dolors té càncer. Els metges li han donat una esperança de vida de pocs mesos. Davant d'aquesta situació ella ha decidit "tranquil·litzar-se i organitzar-se", anar dues passes davant de la mort. Des del programa, li van demanar que expliqués com ho feia, què volia dir això d'"organitzar-se". La Dolors hi va accedir, però, a canvi, va demanar a l'equip de "No serà fàcil", i concretament al Roger de Gràcia, que l'acompanya en tot moment, que li facilitessin complir alguns dels desitjos que tenia abans de morir: veure les últimes reformes de la Sagrada Família, anar al programa del Jordi Basté o dinar amb la seva filla i el seu gendre al restaurant de la Carme Ruscalleda de Sant Pol.

El capítol és un muntatge en paral·lel en què s'alterna com la Dolors visita i fa allò que vol fer abans de morir amb una conversa amb el Roger de Gràcia on explica per què està convençuda que, davant de la mort, el millor és prendre-s'ho amb naturalitat i deixar-ho tot ben enllestit.

Les paraules de la Dolors són una lliçó de vida, d'una persona que està a punt de morir.

 

tv3.cat/noserafacil

twitter.com/NoSeraFacilTV3

Anar al contingut