Barcelona

Restablerta la circulació de trens a l'estació de Sant Andreu Arenal després del descarrilament

A poc a poc es va recuperant la normalitat, després que la companyia ha pogut retirat l'últim vagó del comboi que va descarrilar diumenge al vespre. Les línies de Rodalies afectades eren les de Vic, Manresa i Cerdanyola. L'accident, causat probablement per un error humà en el moment de fer un canvi d'agulles, va provocar ferides lleus a tres persones.

RedaccióActualitzat
Pocs minuts després de les nou del matí s'ha restablert la circulació de trens a l'estació barcelonina de Sant Andreu Arenal, afectada pel descarrilament d'un tren aquest diumenge al vespre. A poc a poc es va recuperant la normalitat, després que la companyia hi ha treballat tota la nit i ha pogut retirat l'últim vagó del comboi que va descarrilar.

Durant les primeres hores del matí s'ha hagut de desviar la circulació de les línies R3 i R4. La R7 acabava el recorregut a Montcada. L'accident, causat probablement per un error humà en el moment de fer un canvi d'agulles, va provocar ferides lleus a tres persones.

Aquest incident ha coincidit amb la vaga parcial que fan dos sindicats minoritaris de Renfe. La primera aturada ha estat de 7 a 9 del matí, i segons la companyia s'han complert els serveis mínims. La propera franja horària afectada serà la de 3 a 5 de la tarda, quan circularan 1 de cada 3 combois.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut