Estats Units

Un geni visionari

El comunicat publicat per Apple aquesta matinada descriu Steve Jobs com un geni visionari i creatiu.

Actualitzat
Aquesta opinió la comparteixen molts usuaris dels productes de la seva companyia. I també el president dels Estats Units, Barack Obama, que en un comunicat l'ha qualificat de "visionari". No n'hi ha per a menys: amb només 21 anys va fundar Apple i ell és el pare d'aparells que la resta de companyies han copiat, com ara l'iPhone, l'iPod i l'iPad.

Són aparells moderns, de disseny, fàcils d'utilitzar i que sempre van un pas endavant dels seus competidors. Aquest ha estat l'èxit de Steve Jobs al capdavant d'Apple, sobretot des de finals dels 90.

Els aparells d'Apple passen pel seu millor moment, sobretot gràcies al telèfon mòbil tàctil iPhone i la tauleta iPad, que han revolucionat les possibilitats de comunicació i també el consum de productes tecnològics. Un camí que va començar el 2001 amb el reproductor MP3 iPod, i la botiga digital iTunes.

La de Steve Jobs és una història d'èxit que va començar l'any 1976, amb la fundació d'Apple. Després d'una separació temporal -en què va impulsar els estudis d'animació Pixar-, Jobs va tornar a la seva empresa i la va rellançar fins a convertir-la en una de les firmes més influents del planeta. El 21 de novembre en podrem saber més detalls, quan està previst que es publiqui la biografia autoritzada, de 450 pàgines.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut