Sant Joan Despí

Torna "El convidat"

Cinquanta minuts en televisió donen per a molt, i més si qui els administra és Albert Om, un convidat que, maleta en mà, s'instal·la a casa per suscitar el dia a dia d'uns amfitrions especials. En destaca la seva humanitat, la convivència, una intimitat i una quotidianitat que recullen tant les converses com els silencis, la música o les llargues passejades.

Actualitzat
"El convidat", l'estrena de més èxit de la tardor passada, torna avui a TV3. Dotze nous amfitrions reben Albert Om de convidat a casa, entre ells, Bojan Krkic, ara jugador de la Roma, adaptant-se a la seva nova vida; Miquel Calçada, instal·lat a Syracuse, als Estats Units, o Teresa Forcades, una monja amb caràcter al monestir de Sant Benet.

Aquesta segona temporada, aprofundint en l'innovador format del programa, Albert Om també ens portarà a casa del pilot Isidre Esteve, del metge Santiago Dexeus i de Pilar Rahola.

A més, anirem a Eivissa amb en Gerard Quintana, o a Seva, amb Carles Rexach. I així fins a una dotzena de convidats dels quals només coneixíem la faceta pública.

Aquesta nit TV3 torna a obrir les portes a "El convidat". Serà a partir de quarts d'onze, després del "Crakòvia" obrirà el foc Quim Monzó.




VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut