Imatge d'arxiu d'Anne Sinclair al costat de Dominique Strauss-Kahn (Foto: EFE)
Imatge d'arxiu d'Anne Sinclair al costat de Dominique Strauss-Kahn (Foto: EFE)
París

La dona de Strauss-Kahn diu que no es creu "ni per un segon" l'acusació d'agressió sexual al seu marit

Suport incondicional d'Anne Sinclair al seu marit, Domique Strauss-Kahn. La dona del president de l'FMI no dóna cap mena de credibilitat a les acusacions d'agressió sexual a què ha de fer front el seu marit. Sinclair ha emès un comunicat en què demana "decència i discreció" sobre el cas, però deixa clar que no es creu "ni per un segon" els càrrecs que la policia de Nova York imputa a Strauss-Kahn. Sinclair, que ja va perdonar el seu marit per un assumpte de faldilles el 2008, assegura que "la innocència" del seu marit "quedarà demostrada".

Actualitzat
La dona del director del Fons Monetari Internacional (FMI), Dominique Strauss-Kahn, ha sortit a donar suport al seu marit. Assegura que no es creu "ni per un segon" les acusacions contra el seu marit, detingut per agressió sexual a una cambrera d'un hotel de Nova York.

Anne Sinclair, periodista de professió, ha emès un breu comunicat recollit pels mitjans francesos. Assegura que "la innocència quedarà establerta" i ha fet una crida a "la decència i la discreció".

Perdó públic el 2008

No és la primera vegada que Sinclair defensa públicament Strauss-Kahn en un escàndol sexual. El 2008, el director gerent de l'FMI va sortir indemne de la investigació oberta per determinar si va abusar de la seva posició quan va mantenir una relació íntima amb una subordinada. Llavors, Sinclair va assegurar que la parella se seguia estimant "com el primer dia".
Anar al contingut