Barcelona

Sopa de Cabra ha exhaurit les entrades pel segon concert al Palau Sant Jordi

Ja s'han venut totes les entrades per al segon concert de Sopa de Cabra al Palau Sant Jordi de Barcelona. Aquesta mateixa setmana el grup gironí anunciava aquest segon concert a "El matí de Catalunya Ràdio", després que les entrades pel primer concert ja es van esgotar en qüestió d'hores, el mateix ha passat amb les entrades pel segon concert. Aquest retorn puntual es gravarà, també per fer-ne un DVD. Mentre s'apunta la possibilitat d'una tercera actuació a la ciutat de Girona, les 17.000 entrades posades a la venda pel 10 de setembre ja s'han exhaurit. El ritme de venda ha estat fins i tot superior al de l'actuació del dia 9.

Actualitzat
El grup de rock Sopa de Cabra ha venut en poques hores les 17.000 entrades del segon concert del 10 de setembre al Palau Sant Jordi de Barcelona. Això confirma que continua l'expectació per tornar a veure la banda gironina damunt dels escenaris i què, si el ritme es manté, també hi ha possibilitat que s'acabin exhaurint com va passar amb l'actuació del dia 9.

Aquest retorn puntual es gravarà, també per fer-ne un DVD, i ara el grup manté converses per poder-ho fer en 3D. Sopa de Cabra, a més, no descarta un tercer concert a Girona, tot i que encara no ho ha confirmat. En qualsevol cas, en les dues actuacions de Barcelona no s'ha previst que hi hagi col·laboracions d'altres artistes, i Gerard Quintana i la resta de components han volgut deixar molt clar que tornen perquè realment els venia molt de gust, i no per diners.

El concert del 9 de setembre es preveia l'única actuació per, d'una banda, celebrar els inicis del grup, fa 25 anys, i de l'altra, rememorar el concert del Sant Jordi compartit amb altres formacions, ara fa 20 anys.

Tot i haver deixat clar que el concert del setembre no equival al seu retorn al panorama musical, cap dels components dels Sopa de Cabra ha negat que això pugui passar.
Anar al contingut