Wayne Rooney, sortint de la roda de premsa en què es va anuncia la seva suplència, amb Gareth Southgate en segon terme (Reuters)
Futbol

Wayne Rooney cau de l'equip anglès per al partit contra Eslovènia

El capità i màxim golejador de la selecció dels tres lleons admet que passa per un dels pitjors moments de la seva carrera

Actualitzat

Wayne Rooney no és un jugador qualsevol per a la selecció anglesa: és el capità i el jugador de camp que més vegades (117) ha vestit la samarreta dels tres lleons i el que més gols ha marcat (53). Per això, la seva exclusió de l'onze inicial per al partit contra Eslovènia d'aquest dimarts és poc menys que un afer d'estat al Regne Unit.

Gareth Southgate, seleccionador interí d'Anglaterra, insisteix que l'absència de Rooney és purament per motius tàctics, però a ningú se li escapa que la importància del jugador, de 30 anys, va declinant: suplent en els últims 3 partits del Manchester United, Rooney només ha marcat 1 gol en els 12 partits que ha jugat aquesta temporada entre club i selecció.

"No puc negar que estic passant un període difícil en la meva carrera. He estat a la banqueta en els últims partits del Manchester United, però és part del futbol", accepta Rooney. "Ara el que em queda és esforçar-me al màxim per tornar-hi i assegurar-me d'estar a punt quan torni a jugar."

El capità anglès va escoltar xiulades dirigides contra ell en l'últim partit, la victòria sobre Malta (2-0), però Southgate insisteix que aquest fet no té res a veure amb la seva exclusió.  

Anar al contingut