Alejandro Valverde ha guanyat el premi Bicicleta d'Or 2018 (Font: Reuters)
Ciclisme

Valverde guanya el premi Bicicleta d'Or 2018

El ciclista murcià es va proclamar campió del món en ruta aquest mateix any i ha estat guardonat amb el premi Bicicleta d'Or 2018

Actualitzat

El ciclista espanyol Alejandro Valverde, que s'ha proclamat campió del món en ruta aquest mateix any, ha estat condecorat amb el premi Bicicleta d'Or 2018 que entrega la revista "Vélo" al millor ciclista de l'any segons la decisió d'un jurat internacional.

El murcià, de 38 anys, ha rebut el premi amb "orgull i enorme alegria" en la concentració de l'equip Movistar a Gorraiz, Navarra, on l'equip està fent la primera presa de contacte per planificar la temporada 2019:

"Per mi és un premi molt important, una satisfacció molt gran després de guanyar el Mundial. És un trofeu que guardaré en un lloc preferent juntament amb el mallot arc iris de campió del món."

Valverde succeeix en el palmarès del premi, que equival a la Pilota d'Or en el món del futbol, al britànic Chris Froom, guanyador l'any 2017. Miguel Induráin va guanyar el premi en dues ocasions, 1992 i 1993, mentre que Alberto Contador ho va fer en quatre, l'any 2007, 2008, 2009 i 2014.

ARXIVAT A:
Valverde
Anar al contingut