Lliga de Campions

Unai Emery només ha guanyat un dels 23 partits que han disputat els seus equips contra el Barça de Leo Messi

El davanter argentí ha anotat 25 gols en els seus duels contra els equips que entrena Unai Emery

Actualitzat

El FC Barcelona no és un rival que se li doni bé a l'entrenador del París Saint-Germain, Unai Emery. El tècnic, amb 4 equips diferents, s'ha enfrontat al Barça en 23 ocasions. Només n'ha sortit victoriós en una. DImarts, amb el PSG, a l'anada dels vuitens de la Lliga de Campions (20:45, en directe a TV3), intentarà trencar la seva mala ratxa.

Quan dirigia l'Almeria, entre el 2007 i el 2008, va jugar dues vegades contra l'equip blaugrana que llavors entrenava Frank Rijkaard. Va perdre una i va empatar l'altra.

Al capdavant del València, entre el 2008 i el 2012, va jugar 10 vegades contra el Barça de Pep Guardiola, amb un balanç de 6 derrotes i 4 empats.

Amb l'Spartak de Moscou s'ha trobat dues vegades amb el FC Barcelona de Tito Vilanova i Jordi Roura en la Lliga de Campions , la temporada 2012-13, i va perdre les dues.

Amb el Sevilla, equip on va estar tres temporades, per fi va trencar el seu malefici. Va ser a la Lliga, la temporada passada, el 3 d'octubre del 2015. El seu balanç, però, tampoc es bo: 1 victòria, 1 empat i 7 derrotes contra els equips del "Tata Martino (2013-14) primer i de Luis Enrique Martínez després.

L'únic punt en comú d'aquesta mala ratxa d'Emery contra el FC Barcelona és la presència de Leo Messi. El davanter argentí ha anotat 25 gols (1 a l'Almeria, 9 al València, 4 a l'Spartak i 11 al Sevilla) i ha repartit 9 assistències en els duels contra els equips del tècnic basc. Curiosament, el dia que el Sevilla d'Emery va guanyar el Barça, Messi no jugava per culpa d'una lesió.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut