Toni Bou defensarà el títol aconseguit la temporada passada (Foto: TrialGP)
Trial

Una tercera part dels pilots del Mundial de Trial que competiran el 2019 són catalans

Toni Bou defensarà el títol de campió del món de trial acompanyat de cinc pilots catalans més, segons la llista de 18 corredors que ha anunciat avui la Federació Internacional de Motociclisme

Actualitzat

El Mundial de trial ja escalfa motors per a la temporada 2019 i aquest dimecres s'han anunciat els 18 pilots que participaran a la prova. Deu s'han guanyat la plaça gràcies a la seva actuació la temporada passada i la resta han estat escollits per la Federació Internacional de Motociclisme (FIM).

Toni Bou, dominador absolut de la competició i guanyador de les últimes 12 edicions, defensarà el títol pràcticament contra els mateixos rivals que la temporada passada, només amb la novetat de Dan Peace al lloc d'Iwan Roberts. Juntament amb Bou, cinc catalans han estat confirmats per al Mundial. Jeroni Fajardo i Adam Raga, segon i tercer la temporada passada, tornaran a lluitar pel podi i també hi seran Albert Cabestany, Miquel Gelabert i Oriol Noguera.

Més enllà dels corredors catalans també destaquen a la llista el japonès Takahisa Fujinami, resident a Catalunya des de fa dues dècades, i els gallecs Jaime Busto i Jorge Casales, que l'any passat van ocupar la quarta i la vuitena posició, respectivament. El Mundial començarà el 25 de maig amb el Trial d'Itàlia.

Anar al contingut