Futbol internacional

Un modest equip croat té a la plantilla quinze jugadors amb el mateix cognom

Diumenge, el Vrcevo, que milita a la segona regional, va alinear un equip titular amb deu jugadors amb el cognom Stevanja, molt comú a la localitat de Glavice

Actualitzat

El Vrcevo, un modest equip de futbol croat que milita a la segona regional del seu país, s'ha convertit en un fenomen únic en el món. I no precisament pels seus èxits esportius. Diumenge, aquest equip va alinear un equip titular amb deu jugadors amb el mateix cognom.

Segons ha publicat el diari esportiu "24sata", 15 dels 22 futbolistes de la plantilla es diuen Stevanja de cognom, un fet molt poc habitual que s'ha convertit en un autèntic maldecap per als àrbitres de la categoria.

"Hi ha partits en els quals hi ha convocats quinze jugadors amb el cognom Stevanja! Tres es diuen Ivan... Uns quants són germans; tots tenim algun parentiu", explica l'entrenador, que, per descomptat, es diu Zeljko Stevanja.

Segons aquesta informació, el club té previst fer un pas més i treure al terreny de joc onze Stevanja al mateix temps en pròxims partits. A la localitat de Glavice, d'on és el club Vrcevo, aquest cognom és molt comú.
     

Anar al contingut