Adriano, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Adriano, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Barça

Un jutjat de Barcelona obrirà judici contra el jugador del FC Barcelona Adriano per dos delictes fiscals

La jutge ha trobat indicis de delicte després de la denúncia de la fiscalia contra el blaugrana per frau a la Hisenda espanyola

Actualitzat

Segons publica el diari "El Mundo", en les pròximes setmanes el jugador del FC Barcelona Adriano Correia serà citat a declarar pel Jutjat d'Instrucció número 9 de Barcelona com a investigat (el que abans s'anomenava imputat) per dos delictes fiscals.

La Fiscalia va denunciar el lateral brasiler per un presumpte frau a la Hisenda espanyola de gairebé 650.000 euros en la tributació dels beneficis dels seus drets d'imatge a través d'un entramat empresarial durant els exercicis dels 2011 i el 2012. Ara, la jutge ha vist prou indicis com per obrir un judici.

Adriano s'afegeix a la llista de blaugranes que han passat pels tribunals en aquests últims temps per temes fiscals. Leo Messi i el seu pare van ser condemnats el passat 6 de juliol a 21 mesos de presó i pagar una multa conjunta de 3 milions i mig d'euros, i Javier Mascherano va rebre al gener d'aquest mateix 2016 una pena d'un any de presó. Cap dels tres, en principi, haurà d'ingressar en un centre penitenciari.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut