Fórmula 1

Un fort accident de Carlos Sainz atura el tercer entrenament lliure del GP de Rússia

El pilot madrileny ha indicat amb el polze que es trobava bé quan l'han traslladat després d'una llarga espera que ha inquietat tot el pàdoc

Actualitzat

La tercera sessió d'entrenaments lliures per al Gran Premi de Rússia de Fórmula 1 s'ha acabat abans d'hora, i sobtadament, a causa d'un accident fort accident de Carlos Sainz, quan quedaven vint minuts.

El pilot ha estat traslladat en ambulància després d'una espera llarga i angoixant. El seu Toro Rosso havia quedat atrapat entre les tanques de protecció de l'escapatòria del revolt 9, després d'haver impactat contra el mur de protecció de la recta prèvia, a la qual se sol arribar a velocitats de 320 quilòmetres per hora.

Després de la precaució amb la qual els serveis mèdics l'han extret del monoplaça, Sainz ha entrat a l'ambulància aixecant el dit polze, el gest que utilitzen els pilots per expressar que es troben bé. Uns minuts mes tard, un representant de la direcció de la cursa ha explicat a la premsa que Sainz estava conscient, que es movia i que des del primer moment havia parlat amb els metges que l'atenien. Després d'un breu pas a la infermeria, Sainz a estat traslladat a un hospital en helicòpter, per passar les proves obligatòries del protocol de seguretat la FIA.

"No li fa mal res"

Una hora després de l'accident, l'entorn del pilot ha començat ha reaccionar i a tranquil·litzar tant els professionals com els aficionats de la Fórmula 1. Carlos Sainz pare ha fet una piulada en la qual explicava que ja havia pogut parlar per telèfon amb els seu fill i que l'havia trobat bé.

També a través de Twitter, el representant Borja Ortiz-Echagüe ha publicat una foto del pilot a l'habitació on lihan fet les proves, mostrant de nou el dit polze i un gran somriure. "Está perfectament, no li fa mal res", ha escrit.

<blockquote class="twitter-tweet" data-partner="tweetdeck"><p lang="es" dir="ltr">. <a href="https://twitter.com/carlosainz">@carlosainz</a> está perfectamente.Le están haciendo pruebas y está todook &#10;No le duele nada!Gracias por los mensajes <a href="http://t.co/gszTK5snmr">pic.twitter.com/gszTK5snmr</a></p>&mdash; Borja Ortiz-Echagüe (@BOrtizE) <a href="https://twitter.com/BOrtizE/status/652808041188990977">October 10, 2015</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut