Kilian Mbappé, gran protagonista del partit, celebrant un dels dos gols que va anotar (Reuters)
Futbol

Un doblet de Mbappé classifica el PSG per a la final de la Copa Francesa

Els homes d'Unai Emery van guanyar amb més dificultats de les previstes un Caen molt combatiu (1-3), que no va perdre mai la cara al partit

Actualitzat

El París Saint-Germain jugarà la final de la Copa de França, després de superar el Caen (1-3). Els homes d'Unai Emery lluitaran per aconseguir el "pòquer" local (ja tenen la Lliga, la Copa de la Lliga i la Supercopa). No va ser un partit gens fàcil per al que es pot considerar el millor equip de França, ja que el Caen els va posar verdaderes dificultats per endur-se la victòria.

El que semblava una nit plàcida per l'equip parisenc, va ser una cursa contrarellotge. El gol de la victòria es resistia a arribar i el Caen rondava amb perill la porteria de Trapp. Sense el lesionat Neymar, Cavani, Di Maria i Mbappé van agafar el poder de les operacions del seu equip. Una pilota mal rematada de l'uruguaià va acabar a les botes del jove talent francès per marcar el primer gol. Malgrat tot, el Caen va assolir l'empat gràcies a Diomandé, que es va treure un xut llunyà que va tocar en Rabiot abans d'entrar a la porteria.

De fet, el gran protagonista del partit va ser Kilian Mbappé, que va aconseguir un doblet crucial per al seu equip, i va ensorrar totes les esperances del contrincant. L'exjugador del Mònaco acumula 21 gols aquesta temporada, sumant totes les competicions.

El seu rival a la final serà el modest Les Herbiers, que milita a la tercera divisió francesa. Els parisencs mantenen en vigor el seu rècord: han guanyat 41 eliminatòries entre Copa i Copa de la Lliga. No pateixen cap eliminació des del KO del 2014 a la Copa davant el Montpeller (1-2).

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut