Dembélé ha tingut una discreta actuació en la victòria de França a Rússia (EFE)
Futbol internacional

Mbappé guia la victòria de França contra Rússia a Sant Petersburg (1-3)

Els blaugrana Samuel Umtiti i Ousmane Dembélé han estat a l'onze titular del conjunt de Didier Deschamps, que no ha tingut problemes per desfer-se de la selecció amfitriona del pròxim mundial amb dos gols del davanter del PSG i un de Pogba

França s'ha imposat a Rússia en un partit amistós disputat a Sant Petersburg. Els blaugrana Samuel Umtiti i Ousmane Dembélé han estat a l'onze titular del conjunt de Didier Deschamps, que no ha tingut problemes per desfer-se de la selecció amfitriona del pròxim Mundial.

Poc abans del descabs, el davanter del PSG Kylian Mbappé ha inaugurat el marcador i en l'inici de la represa, el migcampista del Manchester United Paul Pogba ha fet el segon amb un gran llançament de falta des de la frontal. En el minut 68, Smolov ha retallat distàncies però de nou Mbappé, amb la col·laboració del portet Lunev, ha establert el definitiu 1 a 3.

Dembélé, que ha tingut una actuació bastant discreta, ha estat substituït en el minut 72. Umtiti, un dels fixos en l'eix central de la defensa francesa, ha disputat 80 minuts i el tercer dels blaugrana convocat pels "blues", Lucas Digne, ha estat inèdit.