Nasser al-Khelaïfi, al costat de Florentino Pérez a la llotja del Parc dels Prínceps (EFE)
Lliga de Campions

Nasser al-Khelaïfi: "No és el millor moment per parlar de canvis"

El president del PSG assegura que creuen en els seus jugadors i que seguiran treballant després de la decepció per l'eliminació als vuitens de final de la Champions

Actualitzat

El president del PSG, Nasser al-Khelaïfi, ha assegurat que "no és el moment de parlar de canvis" en l'equip després de ser eliminat en els vuitens de final de la Lliga de Campions en caure a casa davant el Reial Madrid.
   
"Avui no és el millor moment per parlar de canvis. Hem de tenir calma i veure què podem fer i com podem millorar l'equip", ha dit davant la premsa el dirigent qatarí, qui ha afirmat que creuen en el projecte que van posar en marxa amb la compra del club en 2011 i amb el qual han invertit molts diners en jugadors com el brasiler Neymar (222 milions d'euros) i el francès Kylian Mbappé (180 milions).
   
"Creiem en els nostres jugadors", ha afegit el president, que ha considerat que la vermella a l'italià Marco Verratti al minut 66 ha condicionat als parisencs i ha recordat que en el primer període el PSG ha estat millor que el seu rival. "Continuarem treballant. Avui estem decebuts pels nostres seguidors, que tant ens han donat suport. Sabíem que això serà un procés llarg i que no es pot fer en un dia, però estem en el bon camí", ha sentenciat.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut