Segona Divisió

Un Barça B fràgil en defensa perd a Las Palmas i encadena cinc jornades sense guanyar (3-1)

El Barça B ha perdut al camp del Las Palmas en un partit en què el filial blaugrana ha trobat a faltar els jugadors convocats amb el primer equip. Mauro Quiroga, en el minut 9, ha culminat una bona triangulació al primer toc per avançar els canaris, però Jonathan Soriano, en el 35, ha fet l'empat a un rematant a boca de gol una centrada de la mort de Cristian Tello. A la represa, el Las Palmas ha aprofitat els errors defensius del Barça B per emportar-se la victòria amb gols de David García, amb un cop de cap a la sortida d'un córner, i de Marc Muniesa en pròpia porta després de desviar un xut de Javi Guerrero.

L'efectivitat del Las Palmas i la feblesa en defensa han acabat condemnant, a les Canàries, un Barça B que ha encaixat l'1 a 0 en la primera rematada a porta en contra, de Mauro Quiroga, en el minut 9. El filial blaugrana s'ha carregat d'optimisme en el minut 35, quan una gran jugada individual de Cristian Tello l'ha rematat Jonathan Soriano per empatar el partit.

Amb tot, el que ha determinat la sort del partit ha estat un gol de córner de David García en el minut 55, el seu primer en tres anys. Deu minuts després, en un intercanvi de papers entre Mauro Quiroga i Javi Guerrero, el Las Palmas ha acabat de liquidar l'enfrontament amb un gol en pròpia porta de Muniesa davant un Barça B gris i inoperant. L'únic positiu, el debut d'Oriol Rosell amb un filial que ha trobat a faltar els jugadors convocats amb el primer equip i que encadena cinc jornades sense guanyar.