Leo Messi i Cristiano Ronaldo durant un clàssic (Reuters)
Leo Messi i Cristiano Ronaldo durant un clàssic (Reuters)
Futbol

TV3 i Esport3 oferiran tots els partits de la pretemporada del FC Barcelona i l'Espanyol

L'Espanyol encara no ha fet públic el seu calendari de pretemporada; al Barça li falta determinar les dates d'alguns partits

Actualitzat

Aquest estiu, TV3 i Esport3 estan cuinant un més menú futbolístic molt interessant, amb tots els partits de pretemporada del FC Barcelona i RCD Espanyol. Pel que fa als blanc-i-blaus, el club encara no ha facilitat els rivals contra els quals s'enfrontarà ni les dates dels partits; per tant, encara no es pot avançar més informació.

El FC Barcelona, per la seva banda, ha concretat més el seu calendari. De la gira blaugrana pels Estats Units, es podran seguir, per TV3, el duel contra la Juventus –el 22 de juliol–, el matx contra el Manchester United –el 26 de juliol– i el partit contra el Madrid –el 29 de juliol–, el primer dels tres clàssics d'aquest estiu.

Els blaugrana tenen tres partits més previstos, tot i que encara sense data fixada. També els oferirà Esport3. Un serà durant el Trofeu Joan Gamper, contra el Chapecoense brasiler. Els altres dos seran els clàssics: el de l'anada i de la tornada de la Supercopa d'Espanya, el primer títol en joc que el Barça, campió de Copa, intentarà prendre al Madrid, guanyador de la Lliga.

A banda dels partits del Barça i l'Espanyol, TV3 també oferirà la Supercopa d'Europa, que disputaran, el 8 d'agost, el Reial Madrid –guanyador de la Lliga de Campions– i el Manchester United –guanyador de la Lliga Europa.

Anar al contingut