Futbol

Torje assegura en la presentació que està disponible per jugar a Granada

Gabriel Torje té ganes d'estrenar la samarreta de l'Espanyol com més aviat millor. Així ho ha assegurat en la presentació amb el club blanc-i-blau, després de passar la pertinent revisió mèdica. El romanès ha assegurat que està disponible per jugar a Granada i que vol debutar com més aviat millor.

Actualitzat
Gabriel Torje té ganes d'estrenar la samarreta de l'Espanyol com més aviat millor. Així ho ha assegurat en la presentació amb el club blanc-i-blau, després de passar la pertinent revisió mèdicat. El romanès ha assegurat que està disponible per jugar a Granada i que vol debutar com més aviat millor. Si va convocat Torje es trobaria així amb el seu exequip, ja que la temporada passada l'Udinese el va cedir al club andalús.

Va arribar últim dia mercat i per compromisos internacionals, Torje no ha arribat fins aquest dijous a Barcelona. En la presentació, l'extrem ha explicat que confia repetir a l'Espanyol les "bones temporades" que va fer al Dinamo de Bucarest. "He vingut a l'Espanyol sense pensar-m'ho quan em van dir la proposta. Volia tornar a la Lliga espanyola", ha dit el romanès.

Sobre el seu nou equip, Torje ha assegurat que "l'Espanyol aquesta temporada pot jugar a Europa". Aquesta campanya, l'Udinese ha cedit Torje a l'Espanyol i el club blanc-i-blau ha anunciat que negociarà que també hi ha inclosa una opció de compra, que ara no hi és.

Pel que fa a l'altre fitxatge d'última hora, el colombià John Còrdoba, ha arribat a la tarda Barcelona després de solucionar els problemes amb el seu visat. Aquest divendres a la una del migdia el presentaran.

Casilla i Capdevila, amb normalitat

L'Espanyol s'ha entrenat aquest dijous amb la mirada posada en el partit que diumenge jugarà a Granada a les 12 del migdia. La bona notícia per a Javier Aguirre és que tant el porter Kiko Casilla com el defensa Joan Capdevila s'han entrenat amb tota normalitat i, per tant, tot apunta que podran estar a disposició del tècnic per jugar contra l'equip andalús, perquè queda clar que han superat les molèsties que tenien.

L'entrenament ha tingut uns espectadors inhabituals: un grup de 19 nens d'entre 8 i 16 anys, del Líban, que estan fent un "stage" a Santa Susanna i que van demanar al club espanyolista poder assistir a un entrenament.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut