Terry Porter amb la capa i el bastó dels pelegrins (EFE).
Terry Porter amb la capa i el bastó dels pelegrins (EFE).
Bàsquet

Terry Porter, l'exjugador dels Portland Trail Blazers, farà el Camí de Santiago

L'exjugador de l'NBA Terry Porter farà a partir d'aquest dilluns un tram del Camí de Santiago. El nord-americà recorrerà a peu 100 quilòmetres fins a la Catedral de Santiago, la distància mínima per ser reconegut pelegrí

Actualitzat

Terry Porter, jugador clau dels Portland Trail Blazers que van disputar les finals de la NBA els anys 1990 i 1992 (les van perdre, primer contra els Pistons de Detroit i després contra els Chicago Bulls) i entrenador dels Milwaukee Bucks i Phoenix Suns, començarà aquest dilluns el Camí de Santiago. Porter ha rebut aquest diumenge els seus hàbits de pelegrí al pavelló del Rio Natura Monbus, club promotor de la campanya "El Camí acaba a Obradoiro" juntament amb Turisme de Galícia per potenciar la ruta a nivell internacional, especialment als Estats Units.

Entre els dies 4 i 9 de maig l'exjugador de bàsquet farà el tram del camí entre Sarria (Lugo) i Santiago de Compostel·la, uns 100 quilòmetres a peu de l'anomenat "Camí francès". En l'última part del camí i en la seva arribada a la Catedral de Santiago estarà acompanyat pels jugadors de l'equip gallec. La iniciativa té un component benèfic, amb fons destinats a associacions juvenils de Portland. També es preveu la creació de la beca Terry Porter, que permetrà a un jove estranger jugar a l'Obradoiro amb les despeses d'allotjament i manutenció cobertes.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut