Fórmula 1

Sutil i Rosberg són els més ràpids en les dues primeres sessions d'entrenaments lliures a Bahrain

El Mundial 2010 de Fórmula 1 ja ha començat i ho ha fet amb la disputa de les dues primeres sessions d'entrenaments lliures del Gran Premi de Bahrain. Amb una temperatura superior als 30 graus, els principals equips no han volgut ensenyar les seves cartes d'una manera evident. Els Ferrari s'han mostrat més eficients a la primera sessió ja que a la segona no han passat del setè temps de Massa i el novè d'Alonso, a 1,7 segons del Mercedes de Nico Rosberg, que ha estat el més ràpid per davant de Hamilton i Schumacher. Els catalans De la Rosa i Alguersuari han acabat desè i setzè, respectivament.

Actualitzat
Sutil sorpren d'entrada

El Mundial de Fórmula 1 ha arrencat aquest divendres a Bahrain i ho ha fet inicialment amb sorpresa. En la primera sessió d'entrenaments lliures al circuit de Shakir, Adrian Sutil ha sorprès els principals favorits i ha situat el seu Force India a la primera posició provisional de la graella. Tot i que encara és molt d'hora per extreure conclusions en aquesta primera presa de contacte, els Ferrari de Fernando Alonso i Felipe Massa han estat els més ràpids de les escuderies capdavanteres. L'asturià ha estat segon a només dues dècimes del temps de Sutil, mentre que el brasiler ha acabat quart. Entremig de les dues bales vermelles s'ha classificat el Renault del polonès Robert Kubica.

Els catalans Jaume Alguersuari i Pedro Martínez de la Rosa han estat lluny de les primeres posicions en aquesta primera sessió d'entrenaments lliures. El jove pilot de Toro Rosso ha acabat onzè just per darrere de Michael Schumacher, mentre que el veterà de Sauber només ha pogut ser dissetè. Aquest matí també ha estat un dia històric per a l'escuderia espanyola Hispania Racing. Després de no fer ni un quilòmetre en tota la pretemporada, el brasiler Bruno Senna ha completat les dues primeres voltes al volant del seu nou monoplaça.

Rosberg domina la segona sessió

En la segona sessió d'entrenaments lliures, el més ràpid ha estat l'alemany de Mercedes Nico Rosberg, seguit de Lewis Hamilton i del seu compatriota i company d'equip, Michael Schumacher. En canvi, els Ferrari d'Alonso i Massa han rendit millor en la primera tanda matinal. El brasiler ha estat setè, mentre que l'asturià ha acabat novè a més d'un segon i mig del registre de Rosberg.

Pel que fa als dos pilots catalans, De la Rosa ha quedat desè, just darrere d'Alonso. Jaume Alguersuari, que ha tingut un pentit ensurt amb una virolla, ha acabat setzè a més de quatre segons de Rosberg. Pitjor els han anat les coses a l'escuderia debutant Hispania Racing. Bruno Senna ha patit un problema mecànic en l'última volta i el seu company d'equip, l'indi Chandhok no ha pogut sortir a la pista en tot el dia.

De tota manera, els equips han aprofitat el divendres per fer proves de pneumàtics amb diferents càrregues de benzina i els cronos són poc significatius. L'hora de la veritat serà aquest dissabte, quan es disputin els primers entrenaments oficials de la temporada.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut