Fórmula 1

Bahrain respira benzina i els pilots ja s'han deixat veure pel circuit de Sakhir

Fins divendres no es faran els primers entrenaments del Gran Premi de Bahrain de Fórmula 1, però els pilots ja es van deixar veure aquest dimecres pel circuit de Sakhir. Fernando Alonso va fer unes quantes voltes al circuit en bicicleta. Pedro Martínez de la Rosa va preferir fer el reconeixement al traçat en una sessió de fúting que va començar als boxes, on també s'hi va poder veure l'altre català de l'engraellat, Jaume Alguersuari.

Actualitzat
Equip nou, però tradicions velles. Només arribar al circuit, Alonso va agafar la bici i va fer la volta al circuit. El va acompanyar Andrea Stella, el seu enginyer de pista, l'home que el guiarà durant les curses. Volta de reconeixement especialment important, perquè s'han fet moltes modificacions en el traçat.

Més de sis quilòmetres -el segon més llarg del mundial- que de la Rosa, més motivat que mai, va decidir fer corrent. Miquel Àngel Domínguez, el seu fisioterapeuta, va poder comprovar que el barceloní, amb 39 anys acabats de fer, està com el dia que va debutar.

D'un veterà a un jove, Jaume Alguersuari, contentíssim i ansiós per començar la seva primera temporada sencera a la Fórmula 1. El de Toro Rosso aterra en un circuit nou per a ell, i per això va visionar i comentar amb els seus enginyers la cursa de l'any passat.
 
A Hispania, els boxes tancats tot el dia. Treballen contra rellotge per tenir a punt el que fa dues setmanes semblava impossible. Des del darrere, des del pàdoc, es va poder sentir com engegaven el motor per primera vegada. L'enginyer gironí Xevi Pujolar no es va voler perdre aquest moment històric per a l'equip. Una escuderia que de moment només aspira a fer el paper més digne possible.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut