Espanyol

Stuani: "Guanyar el Madrid al Bernabéu és difícil però no impossible"

Stuani podrà jugar al Bernabéu. La seva operació facial va ser un èxit, i aquest dimecres, a la sessió a porta tancada, fins i tot ha fet exercicis de rematada a porta com la resta de companys d'atac. L'uruguaià és conscient que pot oferir molt més. Fins ara, tan sols ha marcat un gol. I creu que diumenge podrien canviar les coses, tant en el pla individual com en el d'equip.

Actualitzat
Molt s'ha queixat l'Espanyol dels àrbitres, aquest curs. Tant, que sorprenen, quan no indignen, les protestes que arriben del vestidor del Madrid pel que es considera una certa persecució. Els plors blancs els encaixa el vestidor periquito amb ironia. "Si es queixen dels col·legiats nosaltres hauríem de fer-ho més. Si el Madrid ho fa no sé què deixarem per als altres equips. No m'agrada parlar del seu treball, sempre intenten fer-ho tan bé com es pugui", ha explicat Stuani.

El davanter uruguaià podrà jugar al Bernabéu. La seva operació facial va ser un èxit i aquest dimecres, a la sessió a porta tancada, fins i tot ha fet exercicis de rematada a porta com la resta de companys d'atac. Stuani és conscient que pot oferir molt més. Fins ara, tan sols ha marcat un gol. I creu que diumenge podrien canviar les coses, tant en el pla individual com en el de l'equip: "guanyar el Madrid al Bernabéu és difícil però no impossible. Seria una il·lusió molt gran marcar en aquell estadi".

Continua el dubte sobre Cristian Álvarez

Un altre Cristian, el porter Álvarez, evoluciona bé de la distensió als isquiotibials de la cama dreta, però encara no hi ha cap garantia que pugui jugar a Chamartín.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut