Espanyol
Espanyol

Sevilla-Espanyol: duel per la segona plaça entre dos equips llançats

Examen important per als blanc-i-blaus per mesurar forces davant d'un equip potent i veure les capacitats reals d'aspirar a la pròxima Lliga de Campions

Actualitzat

Sevilla i Espanyol s'enfronten aquesta tarda a un duel per la segona plaça de la Lliga entre equips llançats i amb l'objectiu comú d'intentar pressionar el líder, el FC Barcelona, i allargar les seves ratxes positives, amb tres triomfs seguits dels andalusos a casa i una derrota dels catalans en vuit partits de Lliga.

L'Espanyol arriba en estat de gràcia després de consolidar-se en el segon lloc i que Luis Enrique convoqués el seu central Mario Hermoso per a l'absoluta, tot i tenir l'estadística en contra després de no guanyar al feu andalús des de la 2010-11.

El vestidor blanc-i-blau està llançat després d'haver guanyat l'Athletic a l'RCDE Stadium. Els jugadors estan decidits a mantenir la bona dinàmica, encara que són conscients que el quadre andalús, tercer classificat de Primera, no serà un rival senzill.

L'entrenador, Joan Francesc Ferrer, "Rubi", no podrà comptar per al compromís del Sánchez Pizjuán amb el migcampista paraguaià Hernán Pérez ni amb el central brasiler Naldo. Tots dos futbolistes arrosseguen una lesió als músculs isquiotibials de la cama esquerra, de grau 1 en el cas del mig i de grau 2 en el del defensa.

L'Espanyol porta set temporades sense guanyar al Ramón Sánchez Pizjuán, on no ho fa des de la 2010-11 (1-2), un període en el qual el Sevilla va aconseguir cinc victòries i dos empats.

Els sevillistes, tercers amb 20 punts, un menys que els periquitos, segons, i tots dos a quatre i tres del Barça, tornen al fortí del Ramón Sánchez Pizjuán després de patir molt per guanyar a la Lliga Europa l'Akhisar (2-3) i amb l'obligació de dissipar els dubtes sorgits en un mal segon temps en què es van deixar igualar un 0-2 a Turquia.

El Sevilla, segon màxim golejador de Primera amb 22 gols, està molt fort a casa (tres victòries, un empat i una sola derrota, 0-2, amb el Getafe) i espera aprofitar-ho contra un Espanyol que és el segon equip menys batut (8 gols), però que baixa una mica el nivell fora: un triomf, dos empats i dos partits perduts.

Anar al contingut