Santi Cazorla supera la greu lesió que l'ha tingut gairebé dos anys allunyat dels terrenys de joc

El migcampista asturià va disputar els últims minuts del partit amistós entre el Vila-real i l'Hèrcules (1-1)

Cristina LlaóActualitzat

Santi Cazorla ha tornat als terrenys de joc amb el Vila-real després de gairebé dos anys absent per una greu lesió al taló d'Aquil·les i una lenta i dura recuperació que l'ha fet passar per quiròfan en deu ocasions.  El futbolista asturià ha disputat els últims minuts del primer amistós de pretemporada que els ha enfrontat amb l'Hèrcules. El partit ha acabat amb empat a 1 en el marcador.

El migcampista es va lesionar a finals de 2016 durant un partit de la Lliga de Campions que enfrontava al seu exequip, l'Arsenal, contra el Ludogorets. Durant aquest període ha estat intervingut del taló en diverses ocasions i fins i tot li han fet un empelt de pell per poder solucionar-li el problema.

Cazorla continuarà exercitant-se amb el Vila-real durant la pretemporada, sempre pendent de com li respon el seu cos i preparant-se amb molts ànims per començar la temporada. Després del partit, el futbolista asturià va penjar un missatge al seu perfil d'Instagram mostrant la seva felicitat per tornar a jugar i agraint els nombrosos missatges de suport que ha rebut.