Steve Nash, en un clínic de l'NBA aquesta passada primavera (Reuters)
Steve Nash, en un clínic de l'NBA aquesta passada primavera (Reuters)
Futbol

S'ajorna el debut de l'exjugador de l'NBA Steve Nash amb un equip semiprofessional de futbol dels EUA

Steve Nash no vol quedar-se a casa seva després de retirar-se com a jugador de bàsquet professional. Ara s'entrena amb el filial del New York Cosmos per debutar com a futbolista.

Actualitzat

Steve Nash, retirat del bàsquet després de 19 temporades a l'NBA (l'última en blanc als Lakers), no es resisteix a deixar l'esport professional. El canadenc, gran aficionat al futbol, s'està entrenant amb el New York Cosmos B, el filial de l'equip de l'NASL (North American Soccer League, la Segona Divisió dels EUA), on juga l'exmadridista Raúl González.

S'especulava que Nash, de 41 anys, podria debutar aquest diumenge amb l'equip de l'NPSL (National Premier Soccer League), la Quarta Divisió del futbol nord-americà. Finalment, però, el seu debut s'ha ajornat. Els lligams de l'exjugador de bàsquet amb el futbol vénen de lluny.

El seu pare, Peter, va ser jugador professional a Sud-àfrica. El seu germà Martin, 38 vegades internacional amb la selecció del Canadà, també va ser professional. La seva germana va ser la capitana de l'equip de la Universitat de Victoria durant 3 temporades. El mateix Steve Nash és copropietari dels Vancouver Whitecaps de l'MLS.

Anar al contingut